Er op uit

't Gelders Eiland heeft prachtige natuur waarin je heerlijk kan wandelen en fietsen. Over stille dijkjes, langs oude rivierstrangen met trekpontjes, struinend door de uiterwaarden. Een paradijs voor natuurliefhebbers. Maar het gebied kent ook een rijke cultuurhistorie en er is een mooie fietsroute uitgestippeld langs alle openbare kunst en cultuurhistorische plekken op 't Gelders Eiland.  Ook zijn er knooppunten routes uitgezet die voorzien zijn van beschrijvingen en off's van interessante plaatsen langs deze routes. U kunt deze routes in het Toeristisch Informatiecentrum in Tolkamer kopen. 

Subcategorieën

Evenementen

Evenementen

't Gelders Eiland kent een rijk verenigingsleven en er wordt het hele jaar door van alles georganiseerd. Ieder dorp op het eiland heeft zo zijn eigen terugkerende manifestaties, zoals de kermis, het schuttersfeest en de processie. Maar er worden daarnaast nog vele andere evenementen georganiseerd, zoals de fameuze kofferbak verkoop in Pannerden, de kadedagen in Tolkamer en de Meimarkt in Aerdt. Of wat dacht u van de activiteit 'Beleef de streek van Bergh tot Bijland' waarbij u een bezoek kunt brengen aan tientallen (boeren)bedrijven waar u kennis kunt maken met onze bijzondere streekproducten. 

Toon items...
Rondvaarten

Rondvaarten

Rondvaarten vanaf 't Gelders Eiland

Toon items...
Arrangementen

Arrangementen

Speciaal voor groepen hebben we in samenwerking met diverse toeristische bedrijven een aantal leuke arrangementen ontwikkeld. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 0316-769024 of stuur een e-mail naar info@gelderseiland.nl

Toon items...
Actief

Actief

Ook voor de meer actieve uitjes is er het nodige te beleven. Van fruitplukken tot kanovaren, het kan allemaal.

Toon items...
Exposities

Exposities

Deze rubriek bevat musea, exposities en tentoonstellingen op 't Gelders Eiland

Toon items...
Wandel- en Fietsroutes

Wandel- en Fietsroutes

In het afwisselende landschap zijn diverse mooie wandel- en fietsroutes uitgezet. Zowel bewegwijzerde als routes die u met een knooppuntenkaart of met een speciale routekaart kunt fietsen.
Wandeltochten via een routebeschrijving of met de AbelLife app. Deze app is verkrijgbaar in de App Store van Apple en in de Google planstore.

Toon items...

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.