Boottocht de Rijn Verhaalt : 20-10

Altijd al willen weten wat er al varende op de Rijn te beleven is? Dan moet je zeker met ons mee op zaterdag 20 oktober. Want dan organiseert het Activiteiten team van het Toeristisch Informatiecentrum 't Gelders Eiland in samenwerking met Rederij Witjes een leuke en informatieve rondvaart. Tijdens deze 2 uur durende prachtige rondvaart komt u aan de hand van filmfragmenten, oude en nieuwe foto's en leuke verhalen van alles te weten over dit gebied rondom de Rijn, van verleden tot heden!

Tijdens de rondvaart wordt een kopje koffie geschonken met een lekker plakje cake. Deze rondvaart is een erg leuk alternatief als u dit gebied beter wilt leren kennen. De boot vertrekt om 14:00 uur vanaf de steiger van rederij Witjes aan de Europakade 3b in Tolkamer. U wordt verzocht 10 minuten voor de tijd aanwezig te zijn. De kosten voor deze rondvaart bedragen € 12,50 p.p. incl. koffie & cake. Reserveren kunt u via onderstaand formulier of direct bij Rederij Witjes 0316- 540554 of www.rederijwitjes.nl.

Deze activiteit is helaas volgeboekt, misschien volgend jaar? Hou deze website in de gaten of de website van Rederij Witjes in de gaten.

Aanvullende informatie

 • Dag: Zaterdag
 • Datum: 20 oktober
 • Plaats:

  Rederij Witjes
  Europakade 3b
  Tolkamer
  Telefoon: 0316-540554

 • Aanvang: 11:00 uur en 14:00 uur
 • Kosten: €12,50 per persoon
 • Overig: Reserveren via Rederij Witjes, Telefoon: 0316-540554 of bovenstaand formulier
Lees 506 keer
Meer in deze categorie: Snertwandeltocht : 24-11 »

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.