Overnachten

't Gelders Eiland nodigt door zijn centrale ligging absoluut uit voor een langer verblijf. Het is niet voor niets dat er op het eiland ruimschoots keuze is uit diverse slaapadressen. Ga je voor kleinschalig en eenvoud dan is een plek op één van de boerencampings zeker aan te raden. Of voel je je meer thuis in de knusse omgeving van één van de Bed & Breakfasts? Sinds vorig jaar kan je ook heerlijk blijven slapen in het hotel dat gevestigd is in het monumentale voormalige 'Tolkantoor' aan de kade. Kortom, volop keuze!

Subcategorieën

Camperplaatsen

Camperplaatsen

Op 't Gelders Eiland zijn op een drietal plekken speciale camperplaatsen ingericht. Er zijn 15 plaatsen ingericht aan de Europakade in Tolkamer, direct aan het water. Ook bij restaurant-brasserie 'De Swaenebloem' kunt u op één van de 12 camperplaatsen van het prachtige uitzicht over het water genieten. Op camping 'De Aerdtse Wacht' in het pittoreske Aerdt heeft u niet alleen een prachtplek, maar vindt u ook alle mogelijke voorzieningen!

Toon items...
Campings

Campings

Op 't Gelders Eiland kan je camperen bij de boer en als je wat meer comfort wil zijn er diverse prachtige campings met alle voorzieningen.

Toon items...
Hotels

Hotels

Uitstekende hotelkamer(s)

Toon items...
Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

Natuurlijk kunt u ook terecht voor een leuke vakantiewoning op 't Gelders Eiland!

Toon items...
Op het water

Op het water

Natuurlijk kunt u ook terecht voor een leuke overnachting op het water!

Toon items...

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.