Camping en Camperpark Het Gelders Eiland

Camping en Camperpark Het Gelders Eiland

Camping Het Gelderseiland is een kleinschalige camping met ongeveer 30 ruime kampeerplaatsen, waar u heerlijk kunt relaxen bij de aangelegde vijver met een zwemgedeelte of met een goed boek weg dromen in de fruitbongerd. Voor de camperaars zijn er speciale camperplaatsen met voorzieningen, wilt u liever alleen overnachten zonder gebruik te maken van onze voorzieningen ook dan bent  u van harte welkom. Voor natuurliefhebbers ligt de camping in het prachtige gebied De Geldersche Poort met diverse mogelijkheden zoals fietstochten met mooie aangelegde knooppunten.

Voor de wandelaars zijn er verschillende wandelroutes waar u trekpontjes door de rijnstrangen het prachtige natuurgebied van Het Gelders Eiland kan verkennen. Recreatie mogelijkheden in de omgeving zoals De Byland heerlijk om met uw boot te varen of aan het strand te genieten- kastelen bezoeken- rondvaarten ect.

Aanvullende informatie

  • Soort: Camperplaats
  • Adres: Loostraat 18 B, 6913 AG Aerdt
  • Contactpersoon: -
  • Mobiel nummer: 06-24281888
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Extra Informatie: Ruime kampeerplaatsen – Arrangementen - gratis wifi - aangelegde vijver met een gedeelte zwemvijver - sanitaire voorzieningen met een gescheiden dames en heren gedeelte. Fruitbongerd- voorzieningen voor camperaars. SVR lid.
Lees 143 keer
Meer in deze categorie: « Camperplaatsen de Swaenebloem

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.