Een serre brengt licht en ruimte in uw huis. U creëert een comfortabele en sfeervolle ruimte, geheel naar eigen wens en smaak. Constral laat uw droom in vervulling gaan. Een serre gemaakt van de beste materialen die een leven lang meegaan. Een ruimte waar functie en vorm hand in hand gaan en u dagelijks met volle teugen van geniet: het ultieme serregevoel! Constral Serres en Kozijnen is een leverancier die waarmaakt wat zij belooft. Ze creëert uw ultieme serre gevoel. Bekijk wat we al voor vele tevreden klanten hebben gerealiseerd, op onze site.

De aluminium kozijnen van Constral worden volledig op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Zo kunt u kiezen uit eindeloos veel profielen en RAL kleuren. Een (gedeeltelijke) vervanging van uw huidige kozijnen zal dan ook altijd perfect passen in het totaalbeeld van de woning. Ook bij uitbreiding met bijvoorbeeld een serre of een aanbouw zullen de nieuwe kozijnen perfect passen bij de reeds bestaande. Ook onze deuren vormen daarbij uiteraard een geheel met de kozijnen.

Daarnaast bieden wij talloze oplossingen om het gevoel van buiten naar binnen te halen. Zoals lichtstraten en aanbouwen. Zo kunnen we uw woning net dat beetje extra geven.l

 

Aanvullende informatie

  • Soort: Bedrijf
  • Adres: Energieweg 2, 6915 SB Lobith
  • Contactpersoon: T. van Kouwen
  • Telefoon: 0316-547121
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lees 4897 keer

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.