Streekproducten te koop!

Het TIC heeft recentelijk het assortiment streekproducten aanzienlijk uitgebreid met overheerlijke, kleinschalig geproduceerde producten! We hebben ze met veel plezier voor u ingekocht bij de vele kleine en middelgrote ondernemers in Rijnwaarden en de Liemers. Zo kunt u bij ons terecht voor heerlijke (ook biologische) vruchtensappen uit Lobith en Tolkamer, maar ook voor lekkere biologische appel- en perensecco en zelfs een appelbrandewijn Eau de Vie! En heeft u overigens de witte wijnen uit de Achterhoek al eens geproefd? Die moet u zeker eens proberen. Droog of lieflijk zoet. Er is voor iedere smaak een prachtige wijn, zelfs een heuse bekroonde! Toch liever een biertje? Kom dan langs voor de ambachtelijk gemaakte Jonkheer bieren, zowel als blond, dubbel, triple en 1816 verkrijgbaar. Dit is pas de echte smaak van bier: je proeft direct het verschil. Met een bijpassend glas en feestelijk verpakt natuurlijk ook leuk om kado te geven.

Naast de diverse dranken verkopen we ook vele soorten boerenjammen, ambachtelijke chocoladepasta en pesto, allemaal kleinschalig, met veel aandacht en zorg, ambachtelijk geproduceerd. Zo ook een heerlijke honing uit de Liemers, de mosterd mild of lekker pittig uit Doesburg. Een echte aanrader is de heerlijke pannenkoekenmix van de Tolhuys Coornmolen, die smaakt zoals vroeger! Moet u echt eens proberen!
Zo ook de koekjes van de Koekfabriek in Babberich die verkrijgbaar zijn in de smaken havermout-gember, kokosmakron, kaneel , chocolade chip en boterkoekLekker bij de koffie en leuk om mee te nemen als u op visite gaat.

We hebben diverse cadeaupakketjes klaar staan, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen pakket samenstellen! Geheel naar eigen smaak en leuk als cadeau verpakt! Nog een cadeautip is natuurlijk de VVV cadeaubon. Bij iedereen altijd welkom als cadeau vanwege het ruime aantal winkels, waar hij kan worden besteed, zelfs in ons eigen Toeristisch Informatie Centrum. Dus kom snel eens kijken naar wat we allemaal te bieden hebben!

Lees 7857 keer
Meer in deze categorie: « Vrijwilligers gezocht!

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.