×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/91

Kampeerautovriendelijkste Gemeente!

Met een verrassingsoffensief van de N.K.C. is de gemeente Rijnwaarden op dinsdag 13 december 2011 uitgeroepen tot de kampeerautovriendelijkste gemeente van Nederland van 2012. In de gemeente Rijnwaarden is de laatste jaren hard gewerkt om het voor de toerist en recreant zo aantrekkelijk mogelijk te maken om er te verblijven.

Ook aan de groeiende groep camperrecreanten is volop aandacht besteed! Het afgelopen jaar zijn er, in samenwerking met N.K.C. maar liefst 29 nieuwe camperplaatsen gerealiseerd waarvan 15 op de Europakade in Tolkamer. Pal aan het water, met een geweldig uitzicht over de drukst bevaren rivier van Nederland. Al vanaf de opening op 17 april 2011 wordt er veel gebruik gemaakt van deze hotspot en kunnen we nu al spreken van een doorslaand succes. De voorzieningen zijn inmiddels uitgebreid met een afvalcontainer en een stroomvoorziening en in 2015 zal WIFI worden gerealiseerd op de camperplaatsen. De vrijwilligers van het Toeristisch Informatie Centrum beheren deze camperplaats en kunnen de bezoekers van praktische tips en leuke toeristische informatie voorzien!

Een klein stukje verder rivierafwaarts, bevindt zich net zo'n bijzondere camperplek, bij Restaurant de Swaenebloem. Hier zijn mogelijkheden voor 10 campers gerealiseerd waar tevens diverse voorzieningen aanwezig zijn en er zelfs een heerlijk ontbijtje valt te regelen!

Verder landinwaarts heeft Camping de Aerdtse Wacht 4 prachtige camperplaatsten gerealiseerd. Heerlijk landelijk gelegen in het idyllische dorp Aerdt en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Voor de liefhebbers van een verfrissende duik is er zelfs een zwembad aanwezig. Alle drie camperplaatsen zijn eveneens ideaal voor camperaars die op doorreis zijn naar Duitsland.

Lees 8739 keer

Afbeelding galerij

{gallery}91{/gallery}
Meer in deze categorie: Vrijwilligers gezocht! »

 Volg ons op Facebook
Blijf op de hoogte van wat er te doen is op 't Gelders Eiland en de acties van het Toeristisch Informatiecentrum.

 Volg ons op Twitter
Voor de leukste tips, trips, acties, activiteiten en de meest actuele berichten!

 Aanmelden nieuwsbrief
Voor de evenementen en activiteiten.