Bowling de Veerstal

Bowling de Veerstal Lathum

Bowlen is hét perfecte uitje voor jong en oud. Want of je nu 5 bent of 80, bowlen is altijd leuk. Zelfs onervaren bowlers kunnen een strike gooien en ook de geoefende spelers gooien wel eens in de goot. Kortom, een uitje waar iedereen plezier aan beleeft.

Continue reading

IJsvereniging Rijnwaarden

IJsbaan Rijnwaarden

In Tolkamer vindt u de gezelligste ijsbaan van ’t Gelders Eiland. Als Koning Winter goed zijn best doet, kan jong en oud zich hier naar hartenlust uitleven op de schaats. Naast de baan staat een keet waar (in tijden van ijs) voor de bijbehorende koek & zopie wordt gezorgd.

Continue reading

Sterrenwacht Corona Borealis

Sterrenwacht Corona Borealis

De naam Corona Borealis is gelijk aan ‘Noorder Kroon’, een sterrenbeeld aan de noordelijke hemel. We zijn een amateurvereniging die zich ten doel stelt de astronomie als hobby te bedrijven en tevens de astronomie voor een breder publiek toegankelijk te maken.

Continue reading

TOP Herwen

TOP Huis Aerdt Herwen

Bij Huis Aerdt vindt u een TOP (Toeristisch Overstap Punt) van waaruit u diverse wandel- en fietsroutes kunt oppakken. De picknickbanken en zitplaatsen bieden ook een welkom plekje om even uit te rusten en van de omgeving te genieten.

Continue reading

Bioscoop Movie Unlimited

Bioscoop movie unlimited zevenaar

Movie Unlimited is een servicebioscoop. Dat wil zeggen dat de bezoeker tijdens de film een hapje of drankje kan bestellen. Movie Unlimited geeft je persoonlijke service. Voor, tijdens en na de film sta jij centraal.

Continue reading

Zwemplas de Breuly

zwemplas de Breuly

Zwemplas De Breuly in Zevenaar was voorheen een zwembad, maar tegenwoordig is het als officieel zwemwater aangemerkt. Iedereen mag hier gratis komen zwemmen.

Continue reading

De Nieuwe Grens

De Nieuwe Grens

De Nieuwe Grens organiseert o.a. wandeltochten door de Gelderse Poort. Hierbij gaat het niet alleen om het wandelen, maar om ook een ‘stap verder te komen’ op persoonlijk niveau.

Continue reading

Rederij Witjes

Rederij Witjes

Het juiste adres voor de invulling van uw dagje uit of een varend feest! Een bedrijfsfeest of personeelsuitje voor de boeg? Eens een vergadering of brainstorm op een ludieke plaats houden? De Graaf van Bylant vaart met u langs vooraf afgesproken locaties en voorziet u onderweg desgewenst van spijzen en dranken.

Continue reading