eten & drinken

op 't eiland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Lekker met een wijntje of een biertje genieten van het ondergaande zonnetje op één van de gezellige terrassen aan de kade? Liever met de kinderen pannenkoeken eten? Of uitgebreid smullen van een uitgebreid diner gemaakt van smaakvolle streekproducten? Het kan allemaal op ’t Gelders Eiland.

Eten & drinken

In het uitgebreide overzicht van horeca adressen vindt u in een handomdraai waar u kunt genieten van een smaakvol diner of gewoon een lekker ‘frietjes op de vuist’.

restaurant Heerlijckheid Herwen
restaurant

Biologisch restaurant Heerlijckheid Herwen

Heerlijckheid Herwen is een prachtige boerderij in Herwen, met in het kloppend hart een biologisch restaurant waar heerlijk en eerlijk wordt gekookt.
Voor alle spijzen en dranken is gekozen voor een herkomst van grondsto!en uit de biologische landbouw. Bij biologische landbouw wordt gekeken naar de biodiversiteit. De bio boeren willen de aarde zo gebruiken dat toekomstige generaties, net als u nu, ook nog plezier kunnen beleven aan het prachtige rivierlandschap.

Lees Meer »
Biowinkel Gelders Eiland lobith
boerderij winkel

Biowinkel / terras tuinderij ’t Gelders Eiland

Aan de rand van Lobith vindt u het biologische bedrijf van Harmen en Carla Peters. Al in 1986 zijn wij gestart met ons bedrijf, toen plantten wij de eerste appelbomen. Na meer dan 30 jaar in het groot biologisch appels en peren te telen, hebben wij in 2018 gekozen voor klein maar fijn. We hebben 1000 appel- en perenbomen, rassen die geschikt zijn voor de biologische teelt en ook nog eens heééél lekker. We telen nu dus nog vooral voor onze eigen winkel en niet meer voor de groothandel.

Lees Meer »
restaurant de Swaenebloem
restaurant

De Swaenebloem

Bij Restaurant ‘De Swaenebloem’ kun je heerlijk uit eten op de mooiste locatie aan de Rijn! Ook in de winter geopend. Voordelig maandmenu, vis- en

Lees Meer »
ijssalon de hut
terras

IJssalon terras de Hut

Naast hun leuke koffie- en snoepwinkel hebben Pascal en Dunja Mulder een ijssalon annex koffie- en broodjeszaak geopend. Voor het bedrijf is een prachtig terras gerealiseerd met uniek uitzicht op de Eltenberg en de oude Rijnstrangen.

Lees Meer »
Kade 7 terras
terras

Kade 7

Kade 7 staat bekend om zijn unieke locatie op de Kade van Tolkamer – gelegen aan de Rijn – is de plek, waar je ontspannen kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook voor een uitgebreide lunch of gezellig diner bent u bij Kade7 op het juiste adres.

Lees Meer »
restaurant Villa Copera
restaurant

Villa Copera

Wat zijn de streken van Villa Copera? Villa Copera, gebouwd in 1861 als kantoor van steenfabriek Daams, is een prachtige en unieke locatie gelegen aan de Rijn in de Liemers. Het karakter van het pand, het uitzicht op de rivier en de imposante tuin verrassen telkens weer. Mooie pittoreske dorpjes, de vanuit Duitsland binnenstromende Rijn, het natuurgebied De Byland met prachtige fietspaden en waterplassen bieden een oase van rust en een ultiem buitengevoel.

Lees Meer »