Skip to content

Picknicken in de Millingerwaard

Millingerwaard

Picknicken in de Millingerwaard

Picknicken in de Millingerwaard

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vanaf zondag 3 mei kunt u een 'Picknick-Pakket' bestellen aan de ingang van de Millinger Theetuin. Echt waar! Samen met familie, lief of 'anderhalvemetervrienden' geniet u dan van een rijk assortiment aan lekkere lokale producten. Neem een dekentje mee en nestel u aan een strandje bij de Waal, of, onbespied, elders in het luie gras onder een boom.

De Millinger Theetuin zelf blijft vanwege het coronavirus gesloten tot minimaal 20 mei. U kunt dus niet de tuin in. Maar, met zo’n fijne picknickmand, kunt u wellicht tóch iets toevoegen aan uw zondagse wandeling door de Millingerwaard, en maakt u van uw tocht toch ook nog een kleine culinaire gebeurtenis.

De inhoud van de picknickmand is geheel en al van lokale oorsprong: een natuursapje, en jammetje van Ooijs Moois; twee harde desem broodjes van Hans de echte Bakker uit Beek-Ubbergen; een vers gekookt eitje uit Millingen van de familie Kuhrwinkel; een appel van de Elsenhof in Leuth, een stukje geitenkaas van Het Ketelbos uit Groesbeek; een aardappeltortilla van Land van Honing met aardappelen uit Kekerdom; een eigensgemaakte wortelcake of brownie. En als u het leeggesmulde pakket terugbrengt wacht er nog een kopje koffie, thee of een kinderijsje.

De picknickmand kost € 17,50 per persoon en is vanaf zondag 3 mei voor het eerst af te halen bij de ingang van de tuin. U kunt ook een picknickpakket reserveren via de website van Millinger Theetuin.

Wees welkom, wees voorzichtig, houd afstand en geniet van de natuur!