Skip to content

terugblik

activiteiten

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Het Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland organiseert elk jaar diverse leuke evenementen en activiteiten. Bent u nieuwsgierig naar wat we zoal georganiseerd hebben? Dan vindt u hier een beknopt overzicht met sfeerimpressies.

Terugblikken

Van voorjaarswandeling, kofferbakverkoop tot snertwandeltocht.

terugblik snertwandeltocht 2019
Toeristisch Informatiecentrum

Jaarlijkse Snertwandeltocht

Op zaterdag 23 november 2019 organiseerde het Activiteitenteam van de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland te Tolkamer weer de jaarlijkse Snertwandeltocht. Het was dit jaar een pittige en unieke struintocht van ca. drie uren door normaliter ontoegankelijke natuurgebieden.

Lees verder »
kinderactiviteit: help de bij!
Toeristisch Informatiecentrum

Kinderactiviteit: help de bij!

Afgelopen zondag 13 oktober, heeft het Toeristich Informatiecentrum ’t Gelders Eiland (TIC) in samenwerking met Landgoed Huis Sevenaer een super leuke kinderactiviteit georganiseerd: help de bij!

Lees verder »
excursie scheepswerf de hoop
Toeristisch Informatiecentrum

Excursie Scheepswerf De Hoop 2019

Tijdens een interessante en geanimeerde excursie aan scheepswerf De Hoop in Tolkamer, kwamen de deelnemers van alles te weten over het in aanbouw aanbouw zijnde superluxe passagiersschip ‘Silver Origin’.

Lees verder »
kofferbakverkoop Pannerden 2019
Toeristisch Informatiecentrum

Kofferbakverkoop Pannerden 2019

Zondag 25 augustus was het weer een en al gezelligheid tijdens de jaarlijks Kofferbakverkoop in Pannerden. Onder een stralende zon waren weer veel bezoekers op de been die er in zijn geslaagd mooie koopjes te scoren bij de vele ‘kofferbakken’.

Lees verder »
Activiteiten - Kofferbak verkoop
Toeristisch Informatiecentrum

Kofferbakverkoop Pannerden 2018

De kofferbakverkoop in Pannerden is al meer dan twintig jaar de grootste en de gezelligste vlooienmarkt van de Liemers. Met 150 deelnemers die alles verkopen wat in de kofferbak van een auto past.

Lees verder »