winkelen

op 't eiland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Boodschappen doen op ‘t Gelders Eiland kan elke dag van de week, ook op zondag. Lobith,
Tolkamer, Herwen en Pannerden hebben een supermarkt. Bakkers en slagers zijn op meer
plaatsen te vinden. Postzaken kunt u afhandelen bij één van de agentschappen in de
supermarkten of bij de DA-drogist in Tolkamer. Mocht u iets nodig hebben voor uw camper, boot of fiets, ook dan kunt u terecht bij een van de servicegerichte winkeliers.

voorzieningen

Naast boodschappen doen bij de supermarkten en winkels,  is het natuurlijk ook erg leuk om even over de markt te struinen en hier en daar een praatje te maken. Dit kan op donderdagochtend in Pannerden en op vrijdagochtend in Lobith. In de avonduren kunt u uitwijken naar de markt in het centrum van Zevenaar die op vrijdag tot acht uur ‘s avonds bezocht kan worden.

Ben Lamers meubelen
Meubelmaker

Ben Lamers meubelen

Ben Lamers meubelen produceert al 35 jaar meubelen op maat, in alle gewenste houtsoorten, maten en kleuren. Dit varieert van een eenvoudig tv meubel tot de meest ingewikkelde horeca en winkelinrichting.

Lees Meer »
Coccie speelgoed en cadeauartikelen
Speelgoed en cadeaus

Coccie speelgoed en cadeauartikelen

Coccie is al ruim 20 jaar met haar winkel actief en inmiddels een begrip in Lobith. Bij Coccie’s vind je o.a.: speelgoed, zoetwaren, cadeauartikelen, wenskaarten, lederwaren, sieraden en parfum.

Lees Meer »
DEBA watersport
Watersport

DEBA Marine B.V.

U kunt bij ons terecht voor boten van diverse merken, buitenboordmotoren, generatoren en opblaasboten maar ook voor service en onderhoud.

Lees Meer »
Gemeentehuis Zevenaar
Diversen

Gemeentehuis Zevenaar

In de gemeente Zevenaar wonen 43.000 inwoners verspreid over de stad Zevenaar en haar dorpskernen: Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum, Spijk, Tolkamer, Pannerden, Lobith-Tolkamer, Herwen en Aerdt.

Lees Meer »
hengelsportwinkel perfect catch
Hengelsport

Hengelsportwinkel Perfect Catch

We zijn de enige hengelsportwinkel op het water; u kunt de artikelen in ’de Bijland’ testen voordat u ze koopt. Voor vissers hebben we alles voor roofvissen, karpers, witvissen en forel.

Lees Meer »
Jumbo supermarkt
Supermarkt

Jumbo supermarkt

Barbecue, feestje of gewoon een lekker ijsje of gekoeld blikje fris? Kom gezellig winkelen bij de allergoedkoopste van deze gemeente. Ons deskundig en vriendelijk personeel heet u graag welkom!

Lees Meer »
Kapsalon Verheij
Kapper

Kapsalon Verheij

Het juiste advies en de juiste coupe is voor ons essentieel. Ieder mens is uniek en dat geldt zeker ook voor het haar. Voor alle

Lees Meer »
moestuin Deelhoven Huis Sevenaer
Groente en fruit

Moestuin Deelhoven

Tussen half mei en eind oktober kunt u terecht bij de groentekraam in Deelhoven. De ingang vindt u direct achter de Andreaskerk in het centrum van Zevenaar. Iedere maandag, donderdag en vrijdag geopend van 11.00-15.00 uur.

Lees Meer »
Pand 15 Lobith
Kledingwinkel

Pand 15

Mijn naam is Anja Polman, en ik werkte tot het ontstaan van Pand 15 bij een grote winkelketen. In die tijd viel me steeds meer

Lees Meer »
Slagerij Reijmer Pannerden
Slagerij

Slagerij Reijmer

In onze worstmakerij worden de smakelijkste producten gemaakt van eerste kwaliteits vers vlees. De ouderwets lekkere kwaliteit van 32 jaar geleden hebben wij nog steeds voor jou in huis.

Lees Meer »
Vandersanden steenfabriek
Bedrijf

Vandersanden B.V.

Vandersanden Group is een Belgisch familiebedrijf met nog 2 fabrieken in Belgisch Limburg en 1 fabriek in Hedikhuizen. Samen zijn wij de grootste zelfstandige steenfabrikant in Europa.

Lees Meer »
WBS Rijnwaarden Lobith
Wit- en bruingoed

W.B.S. Rijnwaarden

W.B.S.Rijnwaarden is de winkel in Rijnwaarden voor aankoop van Wit en Bruingoed apparatuur, maar ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van Keuken Inbouw Apparatuur.

Lees Meer »