winkelen

op 't eiland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Boodschappen doen op ‘t Gelders Eiland kan elke dag van de week, ook op zondag. Lobith,
Tolkamer, Herwen en Pannerden hebben een supermarkt. Bakkers en slagers zijn op meer
plaatsen te vinden. Postzaken kunt u afhandelen bij één van de agentschappen in de
supermarkten of bij de DA-drogist in Tolkamer. Mocht u iets nodig hebben voor uw camper, boot of fiets, ook dan kunt u terecht bij een van de servicegerichte winkeliers.

voorzieningen

Naast boodschappen doen bij de supermarkten en winkels,  is het natuurlijk ook erg leuk om even over de markt te struinen en hier en daar een praatje te maken. Dit kan op donderdagochtend in Pannerden en op vrijdagochtend in Lobith. In de avonduren kunt u uitwijken naar de markt in het centrum van Zevenaar die op vrijdag tot acht uur ‘s avonds bezocht kan worden.

Ben Lamers meubelen
Meubelmaker

Ben Lamers meubelen

Ben Lamers meubelen produceert al 35 jaar meubelen op maat, in alle gewenste houtsoorten, maten en kleuren. Dit varieert van een eenvoudig tv meubel tot de meest ingewikkelde horeca en winkelinrichting.

Lees Meer »
DEBA watersport
Watersport

DEBA Marine B.V.

U kunt bij ons terecht voor boten van diverse merken, buitenboordmotoren, generatoren en opblaasboten maar ook voor service en onderhoud.

Lees Meer »
hengelsportwinkel perfect catch
Hengelsport

Hengelsportwinkel Perfect Catch

We zijn de enige hengelsportwinkel op het water; u kunt de artikelen in ’de Bijland’ testen voordat u ze koopt. Voor vissers hebben we alles voor roofvissen, karpers, witvissen en forel.

Lees Meer »
Jumbo supermarkt
Supermarkt

Jumbo supermarkt

Barbecue, feestje of gewoon een lekker ijsje of gekoeld blikje fris? Kom gezellig winkelen bij de allergoedkoopste van deze gemeente. Ons deskundig en vriendelijk personeel heet u graag welkom!

Lees Meer »
Vandersanden steenfabriek
Bedrijf

Vandersanden B.V.

Vandersanden Group is een Belgisch familiebedrijf met nog 2 fabrieken in Belgisch Limburg en 1 fabriek in Hedikhuizen. Samen zijn wij de grootste zelfstandige steenfabrikant in Europa.

Lees Meer »
WBS Rijnwaarden Lobith
Wit- en bruingoed

W.B.S. Rijnwaarden

W.B.S.Rijnwaarden is de winkel in Rijnwaarden voor aankoop van Wit en Bruingoed apparatuur, maar ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van Keuken Inbouw Apparatuur.

Lees Meer »