Skip to content

winkelen

op 't eiland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Boodschappen doen op ‘t Gelders Eiland kan elke dag van de week, ook op zondag. Lobith, Tolkamer, Herwen en Pannerden hebben een supermarkt. Bakkers en slagers zijn op meer plaatsen te vinden. Postzaken kunt u afhandelen bij één van de agentschappen in de supermarkten of bij de DA-drogist in Tolkamer. Mocht u iets nodig hebben voor uw camper, boot of fiets, ook dan kunt u terecht bij een van de servicegerichte winkeliers.

voorzieningen

Naast boodschappen doen bij de supermarkten en winkels,  is het natuurlijk ook erg leuk om even over de markt te struinen en hier en daar een praatje te maken. Dit kan op donderdagochtend in Pannerden en op vrijdagochtend in Lobith. In de avonduren kunt u uitwijken naar de markt in het centrum van Zevenaar die op vrijdag tot acht uur ‘s avonds bezocht kan worden.

Ben Lamers meubelen
Meubelmaker

Ben Lamers meubelen

Ben Lamers meubelen produceert al 35 jaar meubelen op maat, in alle gewenste houtsoorten, maten en kleuren. Dit varieert van een eenvoudig tv meubel tot de meest ingewikkelde horeca en winkelinrichting.

Lees Meer »
Buurtsuper Herac Herwen
Supermarkt

Buurtsuper Herac Herwen

De Herac supermarkt (naar Herwen Actief, de dorpsraad) opende begin oktober 2013 haar deuren, zeven jaar nadat de laatste winkel in het Gelderse dorp werd gesloten. Inkoop, onderhoud, kassa; de inwoners van Herwen doen het allemaal zelf. Voor dagelijkse boodschappen hoeven de elfhonderd inwoners Herwen niet meer uit.

Lees Meer »
DEBA watersport
Watersport

DEBA Marine B.V.

U kunt bij ons terecht voor boten van diverse merken, buitenboordmotoren, generatoren en opblaasboten maar ook voor service en onderhoud.

Lees Meer »
Drogisterij Hendriks
Drogist

Drogisterij Hendriks

Ruim 30 jaar geleden opent Lidy Hendriks in haar eigen pand een winkel met drogisterij artikelen. Het assortiment wordt langzaam uitgebreid met meer soorten kaarten, kinderboekjes, leesbrillen en cadeauartikelen.

Lees Meer »
Dykhoeve Herwen
Boerderij

Dykhoeve vlees

Iedere woensdag van 16.00u-19.00u en zaterdag van 10.00 tot 16.00u is onze winkel open en kunt u bij ons terecht voor lekker, duurzaam en verantwoord rund- en varkensvlees. Daarnaast bieden we ook heerlijke streekprodukten van lokale ondernemers aan. Neem direct een kijkje op de boerderij, en zie daar hoe de dieren gehouden worden.

Lees Meer »
Hengelsportwinkel Perfect Catch
Hengelsport

Hengelsportwinkel Perfect Catch

We zijn de enige hengelsportwinkel op het water; u kunt de artikelen in ’de Bijland’ testen voordat u ze koopt. Voor vissers hebben we alles voor roofvissen, karpers, witvissen en forel.

Lees Meer »
Jumbo supermarkt
Supermarkt

Jumbo supermarkt

Barbecue, feestje of gewoon een lekker ijsje of gekoeld blikje fris? Kom gezellig winkelen bij de allergoedkoopste van deze gemeente. Ons deskundig en vriendelijk personeel heet u graag welkom!

Lees Meer »
Kaatje mode
Kledingwinkel

Kaatje mode

Kaatje mode is gericht op damesmode voor reguliere maten en voor een plus maatje, oftewel maat 36 t/m 56! Wilt u gewoon even rustig rondkijken of bent u juist op zoek naar goed advies, hiervoor kunt u terecht bij Kaatje Mode.

Lees Meer »
Kapsalon Verheij
Kapper

Kapsalon Verheij

Het juiste advies en de juiste coupe is voor ons essentieel. Ieder mens is uniek en dat geldt zeker ook voor het haar. Voor alle

Lees Meer »
Kip van Cornelissen
Kipproducten

Kip van Cornelissen

Kip van Cornelissen is dé verswinkel in Pannerden en omgeving voor al uw kipproducten. Wij staan voor u klaar met een diversiteit aan kipproducten. Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel.

Lees Meer »
Markerink scheepsinstallatie
Scheepsinstallatie

Markerink Scheepvaartinstallatie

Markerink BV is een reparatie-, installatie- en garagebedrijf, wat gespecialiseerd is in de binnenvaart. Met een 24×7-uurs service staat onze team klaar om uw schip in de vaart te brengen en te houden.

Lees Meer »
moestuin Deelhoven Huis Sevenaer
Groente en fruit

Moestuin Deelhoven


In de moestuin wordt een groot pallet aan smaken geteeld: aardbeien en bessen, rabarber en asperges en verschillende verse groenten en kruiden. Van week tot week verschilt het aanbod, want de productie volgt het seizoen.

Lees Meer »
Pand 15 Lobith
Kledingwinkel

Pand 15

Mijn naam is Anja Polman, en ik werkte tot het ontstaan van Pand 15 bij een grote winkelketen. In die tijd viel me steeds meer

Lees Meer »
Rijnstraat Mode voor Mannen
Kledingwinkel

Rijnstraat Mode voor Mannen

Tegenover Kaatje mode is Rijnstraat mode gevestigd, mode voor “de man van Kaatje”. Gewoon een goede winkel met mooie betaalbare merken zoals: No Excess, PME Legend, Blue Industry, Olymp en de broeken van Meyer.

Lees Meer »
Slagerij Reijmer Pannerden
Slagerij

Slagerij Reijmer

In onze worstmakerij worden de smakelijkste producten gemaakt van eerste kwaliteits vers vlees. De ouderwets lekkere kwaliteit van 32 jaar geleden hebben wij nog steeds voor jou in huis.

Lees Meer »
Vandersanden steenfabriek
Bedrijf

Vandersanden B.V.

Vandersanden Group is een Belgisch familiebedrijf met nog 2 fabrieken in Belgisch Limburg en 1 fabriek in Hedikhuizen. Samen zijn wij de grootste zelfstandige steenfabrikant in Europa.

Lees Meer »
Vishandel Jan Ruizendaal
Viskraam

Vishandel Jan Ruizendaal

Iedere donderdag van 13:00u tot 17:30u kunt u bij ons terecht voor heerlijke verse vis (u vindt onze viskraam naast slager Marc Voss aan de Rijnstraat in Tolkamer).

Lees Meer »
WBS Rijnwaarden Lobith
Wit- en bruingoed

W.B.S. Rijnwaarden

W.B.S.Rijnwaarden is de winkel in Rijnwaarden voor aankoop van Wit en Bruingoed apparatuur, maar ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van Keuken Inbouw Apparatuur.

Lees Meer »
warenmarkt lobith
Markt

Warenmarkt Lobith

Wekelijks op vrijdagmorgen vindt u een kleinschalige warenmarkt op de Markt in Lobith. Vanaf 9.00u tot ongeveer 12.30u kunt u hier terecht voor heerlijke verse groente, kaas, vis, kip en eieren en er staat een kledingkraam.

Lees Meer »
warenmarkt pannerden
Markt

Warenmarkt Pannerden

Wekelijks op de donderdagmorgen kunt u tussen 9.00 en 12.30 uur uw verse boodschappen halen op de markt in Pannerden. U vindt de kaasboer, visboer en bloemenkraam op het Dorpsplein in hartje Pannerden.

Lees Meer »
Warenmarkt zevenaar
Markt

Warenmarkt Zevenaar

In het centrum van Zevenaar, op het Raadhuisplein, bieden marktlieden iedere vrijdag hun diverse waren aan. Alles in de mix, voor bijna niks! De wekelijkse markt begint om 12.30uur en eindigt voor non-food artikelen rond 18.00uur; de meeste food verkopers staan er tot 19.30uur. U kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

Lees Meer »