Buurtsuper Herac Herwen

Buurtsuper Herac Herwen

De Herac supermarkt (naar Herwen Actief, de dorpsraad) opende begin oktober 2013 haar deuren, zeven jaar nadat de laatste winkel in het Gelderse dorp werd gesloten. Inkoop, onderhoud, kassa; de inwoners van Herwen doen het allemaal zelf. Voor dagelijkse boodschappen hoeven de elfhonderd inwoners Herwen niet meer uit.

Continue reading

Rijnstraat Mode voor Mannen

Rijnstraat Mode voor Mannen

Tegenover Kaatje mode is Rijnstraat mode gevestigd, mode voor “de man van Kaatje”. Gewoon een goede winkel met mooie betaalbare merken zoals: No Excess, PME Legend, Blue Industry, Olymp en de broeken van Meyer.

Continue reading

Markerink Scheepvaartinstallatie

Markerink scheepsinstallatie

Markerink BV is een reparatie-, installatie- en garagebedrijf, wat gespecialiseerd is in de binnenvaart. Met een 24×7-uurs service staat onze team klaar om uw schip in de vaart te brengen en te houden.

Continue reading

Drogisterij Hendriks

Drogisterij Hendriks

Ruim 30 jaar geleden opent Lidy Hendriks in haar eigen pand een winkel met drogisterij artikelen. Het assortiment wordt langzaam uitgebreid met meer soorten kaarten, kinderboekjes, leesbrillen en cadeauartikelen.

Continue reading

Kip van Cornelissen

Kip van Cornelissen

Kip van Cornelissen is dé verswinkel in Pannerden en omgeving voor al uw kipproducten. Wij staan voor u klaar met een diversiteit aan kipproducten. Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel.

Continue reading

Moestuin Deelhoven

moestuin Deelhoven Huis Sevenaer


In de moestuin wordt een groot pallet aan smaken geteeld: aardbeien en bessen, rabarber en asperges en verschillende verse groenten en kruiden. Van week tot week verschilt het aanbod, want de productie volgt het seizoen.

Continue reading

Vishandel Jan Ruizendaal

Vishandel Jan Ruizendaal

Iedere donderdag van 13:00u tot 17:30u kunt u bij ons terecht voor heerlijke verse vis (u vindt onze viskraam naast slager Marc Voss aan de Rijnstraat in Tolkamer).

Continue reading

Dykhoeve vlees

Dykhoeve Herwen

Iedere woensdag van 16.00u-19.00u en zaterdag van 10.00 tot 16.00u is onze winkel open en kunt u bij ons terecht voor lekker, duurzaam en verantwoord rund- en varkensvlees. Daarnaast bieden we ook heerlijke streekprodukten van lokale ondernemers aan. Neem direct een kijkje op de boerderij, en zie daar hoe de dieren gehouden worden.

Continue reading

Warenmarkt Pannerden

warenmarkt pannerden

Wekelijks op de donderdagmorgen kunt u tussen 9.00 en 12.30 uur uw verse boodschappen halen op de markt in Pannerden. U vindt de kaasboer, visboer en bloemenkraam op het Dorpsplein in hartje Pannerden.

Continue reading

Slagerij Reijmer

Slagerij Reijmer Pannerden

In onze worstmakerij worden de smakelijkste producten gemaakt van eerste kwaliteits vers vlees. De ouderwets lekkere kwaliteit van 32 jaar geleden hebben wij nog steeds voor jou in huis.

Continue reading

Kapsalon Verheij

Kapsalon Verheij

Het juiste advies en de juiste coupe is voor ons essentieel. Ieder mens is uniek en dat geldt zeker ook voor het haar.

Voor alle haartypen en haarwensen hebben wij de juiste knowhow en producten in huis. Niet alleen een mooi kapsel is belangrijk, het gaat ons er voornamelijk om dat onze klanten het resultaat zelf goed kunnen modelleren en onderhouden.

Ons team onderscheid zich in kwaliteit en advies. Wij ontwikkelen en signaleren continu de laatste trends en technieken en vertalen die naar onze stijl. Continue training in technieken en trends zorgen voor een optimaal resultaat en een hoogstaande kwaliteit.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen voor een mooie coupe en een lekkere kop koffie 😉

Pand 15

Pand 15 Lobith

Mijn naam is Anja Polman, en ik werkte tot het ontstaan van Pand 15 bij een grote winkelketen. In die tijd viel me steeds meer op dat een hippe, opvallende outfit niet voor iedereen makkelijk te vinden was. Dames met een grotere maat moesten daarvoor vaak ook een grotere afstand afleggen en met de maat groeide daarom dus ook het prijskaartje mee.. Ik waagde de sprong en opende in een klein dorpje in de Achterhoek een boetiekje in 2e hands dameskleding met de nadruk op grote maten. Met succes, want al snel groeide de boetiek uit haar jasje. Samen met mijn man kocht en verbouwde ik een winkelpand in het centrum van Lobith op nummer 15: de huidige boetiek Pand 15 was geboren. Ik kreeg de smaak te pakken en maakte dankbaar gebruik van mijn retail ervaring- en contacten om het assortiment uit te breiden met nieuwe collecties van bekende, kwalitatief hoge maar toch betaalbare merken zoals Magna en Thombiq.

Mijn boetiek dankt haar succes voor een groot deel aan de steun van mijn familie en vrienden. Zo spot ik met mijn neef Luuk op internationale modebeurzen de leukste items en nieuwste trends. Ook mijn neef Luuk is met zijn passie en kennis van de fashion industrie een waardevolle bijdrage aan de winkel. Met tomeloze inzet is hij de drijvende kracht achter onze drukbezochte Facebook-pagina en Webshop. Inmiddels is Pand 15 een begrip in de regio. Onze webwinkel maakt shoppen voor wie geen tijd of zin heeft om er op uit te gaan toch tot een succes. Trots als wij daar op zijn, we behouden met dezelfde trots ons ‘ dorpse’ karakter. Voor wie in onze winkel komt snuffelen in de rekken, is er altijd tijd voor een praatje met een kopje koffie en modieus advies zonder poes-pas. Juist dat wij toch heel gewoon zijn gebleven, maakt Pand 15 zo bijzonder.

Warenmarkt Lobith

warenmarkt lobith

Wekelijks op vrijdagmorgen vindt u een kleinschalige warenmarkt op de Markt in Lobith. Vanaf 9.00u tot ongeveer 12.30u kunt u hier terecht voor heerlijke verse groente, kaas, vis, kip en eieren en er staat een kledingkraam.

Continue reading