Coccie speelgoed en cadeauartikelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Coccie is al ruim 20 jaar met haar winkel actief en inmiddels een begrip in Lobith. Bij Coccie's vind je o.a.: speelgoed, zoetwaren, cadeauartikelen, wenskaarten, lederwaren, sieraden en parfum.

COCCIE is al ruim 20 jaar met haar winkel actief en inmiddels een begrip in Lobith. Bij Coccie’s vind je o.a.: speelgoed, zoetwaren, cadeauartikelen, wenskaarten, lederwaren, sieraden en parfum.

De diensten die zij aanbiedt zijn: verkooppunt voor de Staatsloterij en andere kansspelen, depot stomerij, ING geldservice en het verzenden/aannemen (pakketshop) voor GLS.

Tevens heeft Coccie de volgende artikelen te huur:Abraham / Sarah pop, kleding voor Abraham / Sarah incl pruiken en hoeden, geboorteborden van Knijntje, Zwoezel en Piep, Ooievaar, paarse olifant en een Ooievaar die door het raam vliegt.

Daarnaast verzorgt zij ook traktaties/spektaarten voor kinderfeestjes, geboorte, bedankjes noem maar op. Dit alles geheel naar uw wens. Is uw zoon of dochter binnenkort jarig, dan bestaat er ook de mogelijkheid om bij Coccie een verjaardagsmand te vullen waaruit familie, vriendjes en vriendinnetjes een keus kunnen maken, zodat je dan zeker weet dat hij/zij leuke cadeautjes krijgt.

Dagelijks komen er producten bij in de webshop maar ook via Facebook houdt zij u op de hoogte van alle nieuwe producten, acties en trends.

Coccie speelgoed en cadeauartikelen
Komstraat 9
6915 AG
Lobith