Moestuin Deelhoven

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Tussen half mei en eind oktober kunt u terecht bij de groentekraam in Deelhoven. De ingang vindt u direct achter de Andreaskerk in het centrum van Zevenaar. Iedere maandag, donderdag en vrijdag geopend van 11.00-15.00 uur.

In de moestuin wordt een groot pallet aan smaken geteeld: aardbeien en bessen, rabarber en asperges en verschillende verse groenten en kruiden. Van week tot week verschilt het aanbod, want de productie volgt het seizoen.

Veel van ons aanbod wordt speciaal voor u door één van de vrijwilligers geoogst, verser kan niet! We verkopen o.a. aardbeien, rabarber, kruiden, aardappels, andijvie, bietjes, bosui, courgettes, erwten, groenlof, kapucijners, knolvenkel, koolrabi, pastinaak, peultjes, pompoenen, prei, raapsteel, radijsjes, rucola, sla, tuinbonen en wortelen. Ook hebben we veel verschillende thee- en keukenkruiden, zowel vers als op pot. Onze boomgaarden leveren heerlijke appels, waarvan van een deel sap wordt geperst. Er staan verschillende oudere rassen zoals Goudrenet, Bellefleur, Notarisappel, Cox en Ingrid Marie (de moeder van de bekende Elstar). De appels zijn in het najaar vers te koop en jaarrond als sap. In Deelhoven staan, naast de appels, ook een aantal lekkere handperen, een paar pruimenbomen en een heerlijke perzik. Hou het seizoen dus in de gaten!

Moestuin Deelhoven
Markt
6901 AH
Zevenaar