Skip to content

B&B Huize Klijn Velderman

B&B Huize Klijn Velderman

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
In een fraaie omgeving, gelegen tussen de Rijn en de Eltenberg, runnen wij onze B&B Huize Klijn Velderman. Wij zijn Sjoerd en Martine Klijn Velderman, hebben 2 kinderen en hebben een passie voor duurzaamheid en verantwoord eten. In 2013 is onze droom werkelijkheid geworden toen we eigenaar werden van de woning uit 1918, die pal naast ons eigen huis, uit 1904 staat. Na 2 jaar van verbouwing is onze B&B in klassieke stijl gerenoveerd.

We hebben alles zelf verbouwd en zijn er trots op. Onze B&B is volledig energieneutraal, door zeer goede isolatie en een duurzame installatie met een warmtepomp die voor het verwarmen en koelen gebruik maakt van een bron die 120 meter diep de bodem in gaat. Op de 1e etage hebben wij 2 slaapkamers. De kamers bieden een adembenemend uitzicht over de weilanden met in de verte de Eltenberg. U slaapt in een heerlijk 2 persoons-bed. In beide kamers is een eigen douche en wastafel met toilet aanwezig. Na bijvoorbeeld een dag wandelen of fietsen kunt u heerlijk zitten in comfortabele fauteuils . De kamers zijn compleet uitgerust en ingericht met stijlvolle meubelen. U heeft in de kamer de mogelijkheid om thee en koffie te zetten. Tevens kunt u gebruik maken van gratis Wi-Fi. Er is een televisie aanwezig en er is informatie beschikbaar over de omgeving. U voelt zich er al gauw thuis. Op de begane grond is een ontbijtruimte waar ’s morgens een heerlijk ontbijt geserveerd wordt hoofdzakelijk door biologische producten. Heerlijk zelf gemaakte jam en eitjes van onze kippen.

De omgeving kenmerkt zich door het uitzicht op de Eltenberg, veel water en de Rijn. Naast vele wandel- en fietsroutes loopt ook het Pieterpad voor de deur, onze B&B is dus ideaal als tussenstop. Op loop- en fietsafstand zijn diverse eetgelegenheden en terrasjes te bereiken (evt.leenfietsen beschikbaar).

Inchecken kan tussen 16-00 en 19-00 uur. Uitchecken tot 11:00 ’s morgens.

B&B Huize Klijn Velderman
Martine Klijn Velderman
Ameidsedam 4
6917 AG
Spijk
+31-6-15198373
huizeklijnvelderman@gmail.com
logo vriend van 't gelders eiland